Heb jij moeite om een creditcard via Spaarbuidel te vinden? Als je iemand bent die een slecht krediet heeft, zal het je onvermijdelijk tegenhouden om goedkeuring te krijgen, maar het kan ervoor zorgen dat het en andere, grote aankopen veel moeilijker worden dan het zou zijn als je een goed krediet had. Hier zijn enkele manieren om goedgekeurd te worden ondanks uw slechte financiële geschiedenis.

Je kunt tegenwoordig makkelijk een creditcard aanvragne

Vraag een creditcard aan bij winkels en discountwinkels. Vaak zijn winkels zoals deze meer bereid om u een kans te geven. Als de winkel uw aanvraag goedkeurt, doe dan kleine aankopen die u kunt afbetalen en doe ten minste de minimale betaling per maand en doe de betalingen op tijd of vroeg als u dat kunt. (Als je in staat bent om meer dan de minimale betaling of zelfs het hele saldo in een keer te betalen, zul je niet zo veel aan rentekosten hebben en het zal je creditscore verbeteren).

  1. Vraag een lijn aan bij uw bank, spaarinstelling of kredietunie. Als ze u al kennen als een betrouwbare klant, zijn ze misschien eerder bereid om krediet te verlenen.
  2. U kunt een beveiligde kaart proberen als niets anders werkt. U zult een spaarrekening moeten openen en houden als zekerheid voor de kredietlijn die ze u geven. Een deel van de lijn die ze u geven zal een percentage zijn van de storting die u doet op de kaart.

Hoe kun je nog steeds gemakkelijk een creditcard aanvragen?

Als u verantwoordelijk bent en zeker weet dat u zich op dit moment een creditsaldo kunt veroorloven, kunt u een vriend of familielid vragen om met u mee te tekenen. Vergeet niet dat de financiële geschiedenis van de andere persoon ook wordt meegenomen in de aanvraag, dus kies iemand die een goed krediet heeft.

Het hebben van een co-ondertekenaar met een slechte financiële geschiedenis zal u geen goed doen. Als u het saldo dat u op de kaart in rekening brengt niet kunt terugbetalen, zal deze medeondertekenaar wettelijk verplicht zijn, en het zal als een merkteken tegen hun kredietwaardigheid verschijnen en het zou ook uw relatie met hen kunnen schaden. Overweeg dat voordat u deze optie kiest.