Energievergelijken is natuurlijk een goed idee om te besparen op je energie, maar HHO (oxyhydrogeen) is een schone en stabiele brandstof, krachtiger en veiliger dan benzine. De auto’s die op HHO rijden zijn in opkomst als een goedkoper, gezonder alternatief en zijn in een wereld waar zowel de economie als het milieu direct aandacht nodig hebben, een grote concurrent op het gebied van energie.

  • Je kunt geen HHO-auto’s op de markt vinden omdat bestaande energiebedrijven niet willen dat je de technologie kent; ze zouden veel geld verliezen als je dat wel zou doen. Maar een HHO-aangedreven auto kan worden gemaakt door een eenvoudige ombouw van een bestaand voertuig, en je kunt je eigen auto bouwen.

Je kunt verschillende technieken toepassen voor deze energie

Als basisoverzicht gebruikt een HHO-cel een klein waterreservoir; voor een auto zou dit zich in de motorruimte bevinden. Wanneer een kleine elektrische stroom door het water loopt, worden de watermoleculen chemisch omgezet in HHO. Als brandstof zal het HHO-gas dan branden, waardoor de motor van uw auto efficiënt wordt aangedreven.

Om een HHO-cel te bouwen, zult u deze nodig hebben:

1. Een potje of klein reservoir met een deksel, om water vast te houden. Zorg ervoor dat uw container niet-geleidend is.
2. 2. Materiaal voor de elektroden, zoals grafiet, scheermesjes of andere geleidende onderdelen.
3. 3. Moeren, bouten, schroeven en lijm voor het beveiligen van uw stukken, en het vervolledigen van uw elektrisch circuit.
4. 4. Stevige plastic buizen, voor het overbrengen van het HHO-gas naar de gewenste bestemming (de motor).

Het proces om deze duurzame energie te produceren

– Maak gaten in uw container zodat twee elektroden goed passen, en ga erdoorheen in het water. Dit zal dienen als de stroom voor het splitsen van de watermoleculen in HHO.

– U zult ook een buis moeten beveiligen voor de doorgang van het HHO-gas uit het reservoir en in de verbrandingskamer.

– Zorg ervoor dat het deksel goed op het reservoir past, maar vergeet niet dat je ook een manier nodig hebt om water toe te voegen. Het beste is om gedestilleerd water te gebruiken, omdat leidingwater veel onzuiverheden bevat.

– Wanneer alles goed op zijn plaats zit, sluit u uw elektroden aan op een kleine elektriciteitsbron. Voor de testfase zult u het HHO-gas in een andere afgesloten kamer willen laten lopen.