Veel communicatiebedrijven bieden tegenwoordig telefoon-, mobiele telefoon-, tv- en internetbundels aan. De grote kabel-, telefoon- en satellietbedrijven bieden allemaal alles in een pakket bundels aan. Wanneer u zich abonneert op al deze diensten van één bedrijf, bieden zij u vaak een korting op de bundel aan. Het is ook handig om al uw communicatiediensten op één rekening te hebben en vaak heeft u het gemak om al uw diensten op één plek online te beheren.

Gebundeld alles in 1 pakket voor vaste telefoon

Veel telefoondienstverleners bieden telefoondienstpakketten aan die speciale lokale en interlokale tarieven kunnen omvatten, en belmogelijkheden zoals oproep-wacht, doorschakelen, voicemail en andere, en vaak kunt u deze bundelen met internet, kabel, satelliet en draadloze diensten.

De prijs die u betaalt is afhankelijk van de diensten, functies en plannen die u kiest. Door uw diensten te bundelen kunt u een aanzienlijk bedrag besparen op uw maandelijkse factuur.

Gebundeld alles in 1 pakket met pijlsnel internet

De hogesnelheidsinternetdienst is meestal DSL of kabel. Als u een abonnement neemt bij een telefoonmaatschappij, krijgt u DSL, dat gebruik maakt van uw bestaande telefoonlijnen en -aansluitingen en een hogesnelheidsmodem. U krijgt meestal een maximale snelheid tot 50 Mbps met DSL.

Hoge snelheid DSL internet service kan worden gebundeld met telefoon, TV en draadloze service. Normaal gesproken is het zo dat hoe hoger uw DSL-snelheid is, hoe meer het kost. Sommige bedrijven bieden verschillende plannen met verschillende snelheden/kosten.

Televisie middels satelliet verbinding

Satelliet TV service kan ook worden gebundeld met telefoon en internet. Satelliet TV service varieert in opties van basis service tot premium service met digitale DVR’s en de hele deal. Meestal als u wilt uw internet- en telefoondienst te bundelen met satelliet-tv, moet u te maken met een telefoonbedrijf dat een partnerschap met de satellietbedrijven heeft.

Satelliet internet is vaak aanzienlijk langzamer dan DSL of kabel en wordt normaal gesproken alleen gebruikt door mensen in landelijke gebieden waar reguliere high-speed service niet beschikbaar is.

Draadloze telefoon bundels

U kunt uw mobiele service ook bundelen met kabel-, internet- en vaste-telefoonservice. De meeste grote telefoon- en kabelmaatschappijen bieden dit aan. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar voor uw draadloze abonnement, en u kunt er meestal een kiezen die precies goed voor u is. Natuurlijk is het plan dat u kiest en de opties die u krijgt van invloed op de totale kosten. Nogmaals, indien gebundeld met uw andere diensten, zijn er meestal kortingen beschikbaar.

Ook glasvezel wordt voortaan binnen het alles in 1 pakket geboden

Fiber Optic technologie is een van de nieuwere opties die consumenten hebben voor hun kabel-, telefoon- en internetdiensten. Fiber Optic Internet is razendsnel en de digitale kabel over Fiber Optic is zeer goede kwaliteit HDTV. U kunt Fiber Optic TV en internet ook bundelen met de telefoondienst. Afhankelijk van het bedrijf, kan het een gewone vaste telefoon zijn, of het kan VoIP (Voice over IP) zijn.

Het is zinvol om uw communicatiediensten te bundelen. U bespaart geld op uw maandelijkse abonnementen en u heeft het gemak om alles op één rekening te hebben. U hebt ook veel meer flexibiliteit om uw plannen af te stemmen op uw behoeften en uw levensstijl.